• Nova Watch is Watch prodavnica satova u TC Stadion



    Kompanija Watch is Watch nastavlja sa novinama u svom poslovanju. U želji da svoj asortiman proizvoda još više približi potrošačima, u Beogradu je 25. aprila 2013. godine otvorila svoj novi maloprodajni objekat u TC Stadion. Novu radnju sa velikim izborom satova i nakita možete posetiti na Voždovcu, u ulici Zaplanjska br. 32.




    Watch is Watch baš na ovoj lokaciji, svakome pored ljubavi ka satovima pridodaje još po jednu. Kod dama se ljubav ka satovima spaja sa ljubavlju ka kupovini, a kod gospode sa fudbalom. Time se može reći da je odabir pomenute lokacije odlično mesto za ljubitelje satova, shopinga i fudbala.


    Proširenje prodajne mreže je samo jedna od novima koja nam dolazi od kompanije. Watch is Watch je podigla svoje poslovanje na viši nivo postavši generalni distributer i zastupnik s.Oliver satova. Time je distribuciju ToyWatch satova upotpunila sa novim brendom satova koji je na domaćem tržištu veoma popularan. Veliki izbor muških, ženskih i dečijih s.Oliver satova možete potražiti u njihovoj radnji u centru grada, u Knez Mihajlovoj ulici ili u pomenutoj radnji u TC Stadion.

    Watch is Watch - TC Stadion
    Beograd, Zaplanjska br. 32, 11000 Beograd
    Radno vreme: ponedeljak-nedelja od 10-22h
    This article was originally published in forum thread: Nova Watch is Watch prodavnica satova u TC Stadion started by Shmizla View original post