• Tudor Heritage Chrono Blue 2013
  Među novitetima koji će svoju premijeru doživeti u Bazelu, naći će se i Tudor Heritage Chrono Blue (ref. 70330B). Popularni model ovog proizvođača koji je prvobitno predstavljen pre nekoliko godina, sada stiže i u novoj plavo-narandžastoj kombinaciji boja. Dizajn ovog sata potiče od popularnog modela iz 1970-ih, koji je takođe poznat kao Tudor "Montecarlo chronograph".
  Sat dolazi u čeličnom kućištu prečnika 42mm, sa dvosmernim rotirajućim prstenom. "Srce" ovog modela čini automatski ETA 2892 mehanizam sa hronograf modulom i rezervom snage od 42 časa. Kako bi ostao što približniji originalnom modelu registar hronografa meri do 45 minuta, jedino su mesta podbrojčanicima zamenjena.


  Staklo na satu je safirno, tasteri i krunica su ušrafljujući, a deklarisana vodootpornost je 150m. Kazaljke i markeri su premazani SuperLumiNova premazom što svakako omogućava bolju čitljivost u tami. Tudor Heritage Chrono se isporučuje na čeličnoj narukvici i dodatnom NATO kaišu.  Očekivana maloprodajna cena ovog modela iznosi oko 4.200,oo EUR.

  Izvor
  - Tudor
  Dorada vesti by Shmizla
  Walter likes this.
  This article was originally published in forum thread: Tudor Heritage Chrono Blue started by Rus_PA View original post