• Hublot Classic Fusion Classico Ultra-Thin All Black

    Prošle godine Hublot, proizvođač satova sa sedištem u Nyon-u (Švajcarska), je predstavio dva modela iz extra-thin Classic Fusion Skeleton kolekcije. Jedan od tih modela je izrađen od titanijuma, a drugi od zlata. Ove godine je predstavljen njihov novi model iz pomenute kolekcije, ali ovom prilikom sa kućištem od crne keramike.




    Za ovaj model se može reći da je kompletno u crnoj boji - sa crnim skeletoniziranim brojčanikom, kazaljkama, markerima, kućištem, a takođe i kaišem u istoj boji. Ukoliko bismo ovaj sat uporedili sa ostalim modelima ovog proizvođača, mogli bismo reći da je prečnik od 45mm čak i skroman, ali ono što se razlikuje kod ovog modela je visina, koja iznosi svega 9mm.


    Skeletonizirani mehanizam na ručno navijanje oznake HUB1300 “Classico” caliber je u potpunosti razvijen u sedištu kompanije u Nyon-u. Sastoji se od 130 delova, ima 23 rubina, radi na 21.600 v/h i rezervu snage od 90 časova.

    Na ovom elegantnom modelu staklo i poklopac su safirni. Umesto klasičnog postavljanja na brojčaniku, na prednjem staklu se nalazi i Hublot logo. Narukvica na satu je tzv. "fusion", gde je na gornjoj strani prošivena aligatorska koža, dok se na donjoj strani nalazi guma, sa PVD čeličnom preklapajućom kopčom.
    Cena ovog modela iznosi 18.300,oo USD.

    Izvor - Hublot
    This article was originally published in forum thread: Hublot Classic Fusion Classico Ultra-Thin All Black started by Rus_PA View original post