• Nove boje Omega Ladymatic satova

  Elegantan ženski modela sata u izvedbi sa ljubičastim, ružičastim, možda plavim ili pak sivim brojčanikom. Odaberite jednu od novih varijacija na temu koja vam po senzibilitetu najviše odgovara.

  Omega Ladymatic kolekcija je 2010. godine predstavljena kao pravi odabir kvalitetnog časovnika za dame. Namenjena je onima koji teže ka eleganciji i prefinjenosti. Onima koji žele da ove pomenute karakteristike budu uklopljene u jedan mali predmet, a koji se može poneti na njihovoj ruci.


  Čelično kućište sata je polirano do visokog sjaja i ima promer od 34 mm. Na satu se nalazi ušrafljujuća krunica koja ima ugrađen “Brilliant Omega Cut” dijamant. Korona može biti prekrivena dijamantima ili “čista”, odnosno polirana do visokog sjaja. Između talasa na površini brojčanika i same unutrašnjosti kućišta se nalazi bela, crna ili roze keramika. Upečetljivi detalji na brojčaniku su dijamanti kojih ima ukupno 11. Imaju funkciju satnih markera i smešteni su u “držače” izrađene od 18K belog zlata. Jedan dijamant je izostavljen na poziciji “3h” jer je to mesto ustupljeno funkciji prikaza datuma. Kazaljke za sate, minute i sekunde su takođe izrađene od 18K belog zlata i presvučene su Super-LumiNova farbom (osim sekundare). Na satu je ugrađeno safirno staklo koje je sa obe strane tretirano anti-refleksnim premazom.


  Sa zadnje strane kućišta se kroz poklopac od safirnog stakla može videti Omega Co-Axial satni mehanizam oznake kalibar 8520. Co-axial zaprečni sklop u kombinaciji sa ekskluzivnom Omega silicijumskom balansom oznake Si14, nudi takvu pouzdanost da se ovi zvanično sertifikovani hronometri nude sa 4 godine garancije. Sat dolazi sa satenski brušenim kožnim kaišem koji se slaže sa bojom brojčanika ili narukvicom od nerđajućeg čelika.

  IZVOR: Omega
  This article was originally published in forum thread: Novine Omega Ladymatic satova started by Shmizla View original post