• Breitling for Bentley Light Body Midnight Carbon


    ULTRA lagan i ULTRA sportski je slogan novog Breitling for Bentley sata. Ovaj model će pre svega zadovoljiti ljubitelje satova koji vole dosta detalja na brojčaniku. Biće savršen odabir za nošenje u ležernim i sportskim varijantama. Savršeni spoj sa Bentley automobilima i pri vožnji zanimljiv detalj na ruci.



    Ovaj model ima kućište prečnika 49 mm, izrađeno je od titanijuma i presvučeno zaštitnim karbonskim premazom, koje se karakteriše lakoćom i izdržljivošću. Brojčanik je potpuno crni sat sa crvenim detaljima. Satni markeri i kazaljke su presvučeni luminescentnim premazom, što satu daje poseban efekat i mogućnost lakšeg očitavanja vremena u mraku.

    Za tačnost prikaza vremena je zadužen COSC sertifikovan hronometar, odnosno kalibar 25B koji je zasnovan i dodatno razvijen na mehanizmu ETA 2892. Ono što ga čini neobičnim po karakteristikama je 30-sekundni hronograf. Odnosno, centralna sekundara ima mogućnost da napravi krug oko svoje ose za 30 sekundi, a ne za klasičan jedan minut. To znači da sat može da izmeri čak i do 1/8 sekunde. Rotirajuća korona je izrađena od materijala kao i samo kućište. Ima funkciju tahometra i inspirisana je prednjom maskom vintage Bentley automobila.

    Sat dolazi sa crnom kaučuk narukvicom koja pri lugovima ima izliven natpis Bentley i površinsku teksturu koja se uklapa sa koronom. Model se izrađuje u limitiranoj seriji od 1000 komada.


    Izvor: Breitling
    83stojan likes this.
    This article was originally published in forum thread: Breitling for Bentley Light Body Midnight Carbon started by Shmizla View original post