• Tissot Heritage Navigator 160th Anniversary

    Na predstojećem Baselworld sajmu satova i nakita, Tissot će predstaviti svoj novi model sata u čast 160 godina postojanja kompanije osnovane davne 1853. Tissot Heritage Navigator je inspirisan modelom predstavljenim još 1953. godine u znak 100 godina postojanja kompanije.


    Na satu se mogu pročitati 24 vremenske zone jednostavnim pogledom na brojčanik koji može biti crne ili sive boje. Takođe se na njemu nalaze ispisi imena 24 grada. Ovom modelu to svakako daje duh velikih putovanja i odličan je izbor elegantnog sata za svetske putnike. Na satu se naravno nalazi i safirno staklo sa anti-refleksnim premazom.



    Mehanizam koji ga pokreće je ETA 2893-3 sa COSC sertifikatom, a koji se može videti kroz providni poklopac kućišta. Iako inspirisan starim modelom, dimenzije sata su modernije, pa je prečnik sata 43mm, a visina 9.62mm Kućište je izrađeno od 316L nerđajućeg čelika i ima vodootpornost do 30m. Isporučuje se sa kožnim kaišem sa preklapajućom kopčom.



    Izvor

    Dopuna teksta by Shmizla
    This article was originally published in forum thread: Tissot Heritage Navigator 160th Anniversary started by Rus_PA View original post