• Tissot i FIBA - Partnerstvo produženo naredne četiri godine

    Međunarodna košarkaška federacija, FIBA, i švajcarski proizvođač satova, Tissot, su produžili globalno partnerstvo na period od četiri godine. Tissot će i dalje biti zvanični merilac vremena i pružati usluge prenosa podataka.


    Tissot će nastaviti sa globalnim partnerstvom na svim glavnim FIBA takmičenjima uključujući i prvi košarkaški kup koji će se održati 2014. godine u Španiji. Zatim, na EuroBasket FIBA kupu i na ženskom prvenstvu Evrope u košarci.

    Tissot je u saradnji sa FIBA još od 2008. godine, a ujedno, košarkaš Tony Parker je jedan od glavnih ambasadora ovog švajcarskog brenda.


    Pomenuti košarkaš je izrazio lično zadovoljstvo povodom produžetka saradnje. Dok je glavni sekretar BIBA-e, Patrick Baumann, uzbuđen zbog obnove ugovora i kaže da je partnerstvo sa Tissotom u prošlosti donelo mnogo pozitivnih stvari, i da se nada da će se takav trend u budućnosti i nastaviti. Predsednik švajcarske časovničarske kompanije, Francois Thiebaud, je takođe izneo pozitivne reakcije na produžetak saradnje i činjenicu da je košarka sport koji je sličan njihovom poslovanju. Sport koji ima dinamičan duh i koji teži što boljim performanasama i preciznosti.

    Izvor: Tissot
    This article was originally published in forum thread: Tissot i FIBA - Partnerstvo produženo naredne četiri godine started by Shmizla View original post