• Globalno partnerstvo - Rolex i Formula 1

  Početkom decembra meseca 2012. godine je zvanično objavljeno uspostavljanje globalnog partnerstva između časovničarske kompanije Rolex i šampionata Formule 1.  Time je Rolex postao dugoročni partner najatraktivnijeg nadmetanja motornih vozila na svetu, kao i ekskluzivni merač vremena F1. Rolex od sezone 2013. postaje i službeni časovnik F1 takmičenja. Ovim poslovnim korakom je na još jedan način potvrđena dugogodišnja opredeljenost kompanije Rolex o ulaganju u prvoklasni sport. Stoga, u narednom periodu ćemo biti u mogućnosti da viđamo Rolex časovnike i logo na trkama F1, počevši od marta meseca 2013. na trci u Australiji.


  Poznato nam je da su Rolex merači vremena, potvrdili svoju vrednost i kvalitet kroz sponzorstvo vrhunskih atleta, teniskih turnira, ali i legendarnih trka poput „24 časa Le Mana“.


  Gian Riccardo Marini - Rolex i Bernie Ecclestone - Formula 1

  Pomenuto partnerstvo nas dovodi do zaključka da je završena saradnje F1 sa kompanijom Hublot. Pored ova dva poznata brenda časovničarske industrije, TAG Heuer je takođe brend koji je imao bitno mesto u trkama F1.


  Izvor: Rolex
  Misic M. likes this.
  This article was originally published in forum thread: Globalno partnerstvo u moto sportu - Rolex i F1 started by Shmizla View original post