• Swatch A La Folie - Sat za Saint Valentine 2013




    Swatch je, kao i ranijih godina, predstavio novi model sata za Dan Zaljubljenih, tačnog referentnog broja GZ281. Namenjen je pre svega lepšem polu, šta zaključujemo na osnovu boja u kojima je izrađen – kombinaciji bele i roze.

    Plastično, okruglo kućište ima prečnik 33 mm i visinu od 8,75 mm. Brojčanik roze boje je skeletonizirani i to u obliku srca, što svakako simbolizuje ljubav i tematiku kojoj je nanenjen. Otvor na roze brojčaniku mu daje mogućnost da se kroz njega vidi kvarcni mehanizam. Na satu je postavljeno mineralno staklo, a narukvica je izrađena od fleksibilnog silikona koji miriše na vanilu. Deklarisana vodootpornost iznosi do 30 m (100 feet), što znači da sat nije preporučljiv za sportske aktivnosti u vodi.


    Swatch A La Folie dolazi u specifičnom pakovanju, loptastog oblika, roze boje na kome se nalazi belo srce. Očigledno da su dizajneri težili da se ono dobro ukombinuje sa samim satom koji se krije unutar njega. Ovaj model svakako može biti jedan od poklona za Dan Zaljubljenih, pre svega za mlađe dame ili devojke.


    Izvor: Swatch
    This article was originally published in forum thread: Swatch A La Folie - Sat za Saint Valentine 2013 started by Shmizla View original post