• David Bekam novo zaštitno lice Breitling-a

    Švajcarski proizvođač satova, Breitling, je izabrao David Beckham-a za svog novog brend ambasadora i novo lice Transocean Chronograph Unitime worldtime sata. Nova kampanja uspostavlja dugoročno partnerstvo između inovativnog i tradicionalnog švajcarskog branda i jednog od najpoznatijih svetskih fudbalskih ikona.



    Kroz svoje davno uspostavljene veze sa avijacijom (“Samo je nebo granica za Breitling”), što je Breitling i pokazao kroz svoju istoriju kreirajući ne mali broj putnih satova uključujući čuvene Unitime modele u 50-tim i 60-tim godinama prošlog veka.

    U proleće 2012. stvari su dovedene na još veći nivo predstavljajući model Transocean Chronograph Unitime. Opremljen sa novim manufakturnim kalibrom Breitling B05 koji karakteriše patentirani mehanizam. Ovaj worldtimer hronograf se potvrdio kao ultimativni putni sat zahvaljujući dvostrukom disku koji omogućava stalno očitavanje vremena u svih 24 vremenskih zona i svom ultra-lakim-za-korišćenje korektivnim sistemom uz pomoć krunice . Mehanizam radi na frekvenciji od 28,000 vibracija po času i ima rezervu snage do 70 časova. Breitling Transocean Chronograph Unitime worldtime sat ima prečnik kućišta od 46 mm. Safirno staklo je konveksno, a korona rotirajuća u jednom pravcu.



    Povodom sklopljenog partnerstva David Beckham je izjavio: “Oduvek sam bio obožavalac Breitling satova. Kao kompanija stvaraju ne samo satove sa najvišim performansama, već i modele neprolaznog dizajna koju su inspirisali generacije. To je bio priprodan izbor za mene da saradjujem sa ovim fantastičnim brandom.“


    This article was originally published in forum thread: David Bekam novo zaštitno lice Breitling-a started by krstin View original post