• Sjaj po 17. put na Novosadskom Sajmu




    “Sjaj” je sajamska manifestacija koja se održava u našoj zemlji, a koja za svoju temu ima časovnike i nakit. U narednih nekoliko rečenica će biti predstavljen ovogodišnji ne tako sjajan “Sjaj”.



    Sajam je ove godine bio otvoren za posetioce od 08. do 11. novembra u vremenskom period od 10-18h. Ulaz je bio slobodan, tako da ga je mogao posetiti svako ko je iole bio zainteresovan za ovu tematiku. Oni koji su prošetali crvenim tepihom hale “Master” Novosadskog Sajma su se mogli uveriti da je ove godine više bio zastupljen nakit u odnosu na satove. Ukupno je bilo 50 izlagača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije, Nemačke i Turske. Predstavili su se manji i veći juveliri sa akcentom na zlatni i srebrni nakit, nakit od kristala ili sa dragim kamenjem. Časovničari su izložili uglavnom modne satove od kojih možemo spomenuti sladeće brendove: Storm, Ice Watch, Ballezza…



    Ove godine je sajam satova i naita zasijao još slabije nego ranijih godina. To svakako može oslikati situaciju tih delatnosti u našoj zemlji. Nadamo se da će se situacija na ovim poljima poboljšati u narednom period i da ćemo biti u prilici da nam na nekom od narednih sajamskih manifestacija budu predstavljeni veliki majstori svog zanata i njihovi proizvodi u obliku fenomenalnih časovnika.



    This article was originally published in forum thread: Sajam "Sjaj" 2012. godine started by Shmizla View original post