• Hublot zamenski sat – “Atelier Watch”



    Švajcarski proizvođač satova, Hublot, je načinio korak dalje u cilju učvršćivanja odnosa sa svojim klijentima. Svim klijentima koji su predali svoj Hublot sat kod njih na servis, popravku ili neku drugu proveru se nudi specijalan model “Atelier Watch”. Sat koji klijent dobija na korišćenje kao zamenski se ne tarifira bez obira na vremenski period zadržavanja i ne može se kupiti u radnjama.

    Hublot CEO, Ricardo Guadalupe, je ponosan na ovaj originalni koncept i ističe da je “Atelier Watch” do sada ponuđen samo u njihovim radnjama, ali nažalost ne i u multi-brend prodavnicama. Kako Ricardo navodi, dok se vaš cenjeni model servisira, kompanija Hublot je u mogućnosti da vam ponudi zamenski sat.


    “Atelier Watch” ima prepoznatljiv dizajn. Kućište i korona su izrađeni od crnog kompozita, kao i sama kopča na narukvici. Sat je u potpunosti crne boje, odnosno silikonska narukvica, brojčanik i kućište su u crnoj boji. Krunica je izrađena od nerđajućeg čelika i ima mogućnost ušrafljivanja. Zajedno sa dekorativnim šrafovima na koroni predstavlja savršeni detalj. Od detalja koje dodatno možemo izdvojiti na satu je i crvena centralna sekundara koja na svom kraju ima Hublot znak. Na poziciji “12h” je ispisan naziv proizvođača i “Atelier”, dok je na suprotnoj strani brojčanika, na poziciji “6h” naznačeno da sat nije na prodaju. Ovaj model pokreće kvarcni mehanizam, ima mogućnost prikaza sati, minuta i sekundi, kao i funkciju prikaza datuma, smeštenu na poziciji ”3h”.

    Ovaj koncet je do sada bio zastupljen u auto industriji, ali sada se proširuje i na druge oblasti tj. i u časovničarstvo.

    IZVOR: Hublot
    zma and pierre jardin like this.
    This article was originally published in forum thread: Hublot zamenski sat – “Atelier Watch” started by Shmizla View original post