• Satovi u “24 sata Elegancije 2012”


    Nedavno je u Beogradu održan “24 sata Elegancije 2012”, spektakl posvećen rafiniranosti i kvalitetu. Ove godine učesnicima i publici je ponuđen mnogobrojni zanimljiv sadržaj, a ujedno i sticanje novih uzbudljivih iskustava.


    Predstavnici portala Svet Satova su prisustvovali pomenutom dešavanju u cilju da svojim posetiocima približe najupečatljivije momente i prikažu časovnike visokog časovničarstva predstavljene u “24 sata Elegancije 2012”.


    Ovogodišnje okupljanje je započelo u petak, 07. septembra na Belom Dvoru čuvenim Mumm šampanjcem i otvaranjem izložbe istorijskih odela napuljske kuće elegancije “Rubinacci” pod patronatom Princa Petra Karađorđevića. Tokom večeri na Chivas koktelu u Kraljevskoj Palati je najavljena knjiga posvećena automobilima kraljevske porodice Karađorđević, autora Miroslava Milutinovića. Posetioci su kasnije u hotelu Square Nine bili u prilici da uživaju u gala večeri i degustaciji ekskluzivnih vina Tenuta Argentiera iz Bolgheri-ja, Toskana.


    Narednog dana, 08. septembra, kao nastavak dešavanja je održan Auto Bild Grand Tour Historique, paradni defile najlepših klasičnih automobila iz cele jugoistočne Evrope. Održana je vožnja po stazi oko Kalemegdana kojom je vožena famozna trka Formule 1 davne 1939. godine. Takođe, u istom terminu je predstavljen i jedinstveni dokumentarni film “Zaboravljeni Grand Prix” u režiji Bratislava Petkovića u prostoru Central Park kluba.
    Istog dana ispred Grand Casina, u okviru Chivas Concours d’Elegance 2012, je predstavljena izložba najlepših modela klasičnih vozila, oldtajmera Jugoistočne Evrope, koja je bila otvorena za sve posetioce.


    Takođe, zvanice su imale priliku da prisustvuju u Absolut Vodka “Salonu Elegancije”, konferenciji i izložbi luksuznih predmeta iz oblasti industrije luksuza kojim su predstavljeni vrhunski brendovi i predmeti od visoke mode do impresivnih komada nakita i časovnika. Ovom prilikom su predstavljeni satovi brenda TAG Heuer (PG Grupa), zatim časovnci IWC Schaffhausen, Chopard, Vacheron Constantin, Zenith, Audemars Piguet i Ulyce Narden (Maestro Jewelers). Iz oblasti satova su bili predstavljeni i ekskluzivni navijači Scatola del tempo.


    Završno veče ove manifestacije je bilo rezervisano za Auto Bild Stars & Cars, ekskluzivni photo session sa VIP ličnostima & vintage automobilima, zatim za Puls Celebrity Cocktail održan na Grand Casino Chameleon terasi. Takođe, ovom prilikom je održan i Sartorial Night Catwalk show kojim je predstavljena ekskluzivna Distante modna revija, sa novim modelima najpoznatijih svetskih dizajnera kreiranih za zimu 2013. godine, Rubinacci odela po meri i TAG Heuer ekskluzivni satovi. Na samom kraju je održan, Concours d'Elegance Best of Show, proglašenje pobednika i izbor za najlepši automobil beogradskog Chivas Concours d’Elegance 2012.


    Na manifestaciji “24 sata Elegancije 2012”, smo pokušali da zabeležimo zanimljive motente i postavku satova, te putem priloženih fotografija želimo da ih i vama predstavimo. Možemo napomenuti i izuzetnu ljubaznost predstavnika PG Grupe doo i njihovog brend ambasadora Katarine Vučetić.

    LINK: PG Grupa
    LINK: “24 sata Elegancije 2012”
    Aleksandar89, juke and SanelMNE like this.
    This article was originally published in forum thread: Satovi u “24 sata Elegancije 2012” started by Shmizla View original post