• Kompanija BPM otvorila nove radnje u SC Ušće i Merkator  Kompanija BPM satovi i nakit je svoj asortiman proizvoda ponudila u još dva potpuno nova prodajna objekta u Beogradu. Veliki izgor časovnika, nakita i kaiševa možete potražiti na atraktivnim lokacijama u Ušće Shopping Centru I Mercator Centru Beograd.

  U Ušće Shopping Centru 25. avgusta ove godine je otvorena eksluzivna radnja “BPM – satovi i nakit”, dok je maloprodajni objekat u Mercator Centru Beograd zvanično otvorio vrata posetiocima 01.09.2012. godine.  Dobrim odabirom brendova, od kojih je FOSSIL prvi i najstariji lifestyle brend, BPM od samog početka pronalazi zajednički jezik sa svojim kupcima. Ne mnogo kasnije, u redovnoj ponudi ovog uvoznika našla su se velika svetska i prepoznatljiva imena poput: SECTORA, DKNY, DIESEL, FESTINA... Razvoj modne industrije i sve veći uticaj modnih kreatora koji se sa dizajna odevnih predmeta proširio i na dizajn nakita, sunčanih naočara, torbi, razbuktao je maštu i proizvođača satova.  Tako se u ponudi čuvenog britanskog brenda Burberry pored kišnih mantila i odevnih predmeta, pojavila kolekcija satova sa limitiranom proizvodnjom. Burberry je na svoj besprekoran i jedinstven način, spojio sofisticiran engleski dizajn i švajcarsku preciznost pa je još jednom pokazao zašto je omiljen u kraljevskoj porodici.

  Pored pomenutih imena, kompanija BPM ponosno naglašava i satove američkog dizajnera MICHAEL KORS-a koji je posle osvajanja američkog tržišta u 2011. ušao na velika vrata evropskog tržišta.  Posebna pažnja usmerena je na odabir nakita, za sada prisutnih brendova: DKNY, FOSSIL, ARMANI, DIESEL i JUST CAVALLI koji svojim dizajnom i kvalitetom upotpunjuju sliku već izgrađenih imena. Vrlo popularne tri boje zlata: belu, žutu i roze, svaka od ovih kuća kombinovala je na različit i neponovljiv način u skladu sa aktuelnom kolekcijom satova.  BPM satovi i nakit u svom prostoru u Ušće Shopping Centru i Mercator Centru Beograd ima i veliki izbor kaiševa za satove španskog proizvođača PIERO MAGLI. U samim radnjama jedan mali deo je predviđen za usluge servisa, te se zamena baterija (Sony, Renata), kaiševa kao i neke sitnije popravke mogu obaviti na licu mesta i u kratkom vremenskom periodu.  Raznovrsna ponuda 15 svestki poznatih brendova: FOSSIL, SKAGEN, DKNY, DIESEL, ARMANI, M.KORS, ADIDAS, BURBERRY, FESTINA, CANDINO, CALYPSO, JAGUAR, SECTOR, CAVALLI, FORTIS koja se nalazi u BPM radnjama predstavlja izazov za sve ljubitelje satova i nakita i obavezno mesto na koje treba svratiti pri dolasku u Ušće Shopping Centar ili Mercator Centar Beograd.
  Podaci o radnjama:


  BPM Satovi i Nakit - Merkator
  Adresa: Mercator Centar Beograd, Bulevar Umetnosti 4, 11000 Beograd, Srbija
  Tel: +381 11 2135934
  Mob: +381 64 858 0274
  E-mail:bpmmercator@bpmwatches.rs
  Radno vreme: Svakog dana 09:00-22:00h

  BPM Satovi i Nakit - Ušće
  Adresa: SC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4, I sprat, lokal 1.57b, 11000 Beograd, Srbija
  Tel: +381 11 3120502
  Mob: +381 64 8580289
  E-mail: bpmusce@bpmwatches.rs
  Radno vreme: Svakog dana 10:00-22:00h


  This article was originally published in forum thread: Kompanija BPM otvorila nove radnje u SC Ušće i Merkator started by Shmizla View original post