• Nagradni kviz: Poklon Dućan daruje J.Springs sat

  Poklon Dućan daruje J.Springs sat
  Osvoji automatik proizveden u Seiko Instruments korporaciji  Nagradni kviz priređuje Crystal Time doo (Poklon Dućan) na teritoriji Republike Srbije.

  Cilj njegovog priređivanja je upoznavanje članova Sveta Satova sa novim brendom koji nudi Poklon Dućan i nagrađivanje najupornijih.

  Nagradni fond čini:
  - J. Springs ručni sat, muški model, ref br. BEB075 – jedan komad
  - Alat za skidanje narukvica – jedan komad
  - Narukvica Condor ili Kaiš Condor – jedan komad (Condor)

  Nagradni kviz počinje 01.09.2012. i traje do 15.09.2012. godine.

  Pravo učešća u nagradnom kvizu imaju: sva punoletna fizička lica sa važećom ličnom kartom ili nekim drugim ličnim dokumentom sa fotografijom, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koja su registrovani član na forumu portala Sveta Satova i koja tokom navedenog promotivnog perioda tačno odgovore na svih deset postavljanih pitanja u nagradnom kvizu. Svaki član ima pravo da samo jednom odgovara na pitanja tj. da učestvuje u kvizu.

  Svaki prijavljeni učesnik koji se prijavi i odgovori tačno na postavljena pitanja do 15.09.2012. godine do 23:59h, učestvuje u izvlačenju koje će se obaviti 17.09.2012. godine.

  Rezultati Nagradnog kviza, fond dobitnika i imena dobitnika će biti objavljeni na portalu Svet Satova, koji je dostupan na Internetu na teritoriji cele Republike Srbije, najkasnije u roku od 15 dana, od dana izvlačenja dobitnika.

  OVDE MOŽETE ODGOVARATI NA
  NAGRADNA PITANJA


  PRAVILA KVIZA
  J SPRINGS Pravila kviza.pdf
  J Springs video


  J Springs web site
  LINK

  Poklon Dućan web site
  LINK
  This article was originally published in forum thread: Nagradni kviz: Poklon Dućan daruje J.Springs sat. started by Shmizla View original post