• Zavirite u Omega kuću u Londonu


    Kompanija Omega, kao zvanični merilac vremena na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, je otvorila vrata svoje kuće u Grčkoj ulici u Londonu. Ideja o kreiranju i opremanju ovog zdanja je težnja da se priredi mesto koje će moći da posete sami stanovnici Londona kao i posmatrači igara. Poseta Omega kući omogućava jedan vid predaha od napetosti i gužve zbog Olimpijskih igara. Ona je otvorena svim zainteresovanim za posetu od 28. jula pa sve do 12. avgusta.


    Samom otvaranju kuće je prisustvovala čuvena glumica Nicole Kidman, ambasador brenda, a kasnije tokom organizovanih raznih promocija i večernjih žurki su je posetili i mnogi drugi poznati gosti. Od zvanica, odnosno posetilaca možemo izdvojiti Abhishek Bachchan, Vanessa-Mae, Greg Norman, Michelle Wie i druge.


    Kuća je dekorisana da evocira na najbitnije Omega kolekcije satove. Pojedine sobe, po koji kutak ili pak bašta su tematski opremljene u duhu pojedinih Omega satova. Jedna soba je namenjena Ladymatic satovima, suptilno dekorisana elegantnim detaljima i klasičnim tonovima. Druga, posvećena Planet Ocean satovima, se ističe upečatljivim zidom koji asocira na nabujalu vodu, a tu je i akvarijum u kome su izloženi modeli satova. Na taj način je data težnja da se kreira atmosfera i što bliže predstavi prirodno okruženje satova iz ove kolekcije. Takođe, moramo spomenuti i neizostavnu Speedmaster sobu nazvanu po prvom satu koji je nošen na Mesec. Ona ujedno odražava saradnju Omege i NASE u proteklom periodu od pola veka. Možemo spomenuti i Hour Vision kolekciju koja je takođe predstavljena u kući, dok je bašta predodređena za predah tokom dana i za zabave tokom večeri. Ona je opremljena velikim TV ekranom, te je vatrenim navijačima smanjivala mogućnost za eventualni propist rezultata i dešavanja sa terena.


    LINK
    This article was originally published in forum thread: Zavirite u Omega kuću u Londonu started by Shmizla View original post