• Ukraden pa pronađen Richard Mille sat Rafaela Nadala




    Na poslednjem Roland Garros-u održanom u Parizu, Rafael Nadal je imao pobedu, ali i ponovni gubitak. U finalu je pobedio Novaka Đokovića, ali je poznati teniser po drugi put ostao bez svog Richard Mille RM027 sata.

    Kako policijski zvaničnici ističu, sat je ukraden iz Nadalove hotelske sobe, iako ona nije bila obijena. Krađa je odmah prijavljena i nakon istrage, francuska policija je pronašla sat blizu Metro železnice u Parizu. Lagani Richard Mille RM027 je vraćen vasniku, a radnik hotela u kome je Rafel odseo je optužen za krađu. Predpostavlja se da je koristio službenu karticu za ulazak u sobu i tako uspeo da ukrade sat.




    Rafel Nadal je ambasador Brenda Richard Mille, koji je u 2010. godini imao jednu krađu RM sata vrednog 500.000,oo USD za vreme Rogers Cup-a u Torontu. Nakon toga, teniseru je proizvođač poklonio novi sat, Richard Mille RM027 Tourbillon, vredan 374.000,oo USD. Pomenuti model je karakterističan po tome što je izuzetno lagan, težine oko 20 g i izrađen je u seriji od samo 50 komada. Posmatrači su bili u prilici da ga često vide na teniserovoj ruci i za vreme meča i prilikom dodele pehara.



    Richard Mille
    karldzonson likes this.
    This article was originally published in forum thread: Ukraden pa pronađen Richard Mille sat Rafaela Nadala started by Shmizla View original post