• de Grisogono - Tondo By Night satovi


    Kompanija de Grisogono je na ovogodišnjem Baselworld-u predstavlia kolekciju satova Tondo By Night. Interesantno iskorišćenje luminescentne farbe je prouzrokovalo kreiranje satova koji “SVETLE U MRAKU”! Modeli nisu stigli sa planete Mars već pravo iz Švajvarske, države koja se karakteriše satovima.



    Tondo By Night, kolekcija ženskih satova, ima ugrađen automatski Sellita mehanizam kod koga se rotor nalazi sa prednje strane, te je lako može uočiti. Kućište je izrađeno od fiberglass-a preko koga je naneta luminescentna farba (Pearly photoluminescent composite Fibreglass - PLF). Krunica kod svakog modela iz kolekcije je dodatno dekorisana crnim dijamantom. Satovi su modernog dizajana, sa tehničke strane izvanredno izrađeni, dekorisani dragim kamenjem ili safirima koji se slažu sa bojom kućišta i Galuchat kaiša.

    Modeli iz kolekcije Tondo By Night se izrađuju u više boja – beloj, žutoj, roze, zelenoj, ljubičastoj i narandžastoj boji. Kopča je izrađena od istih materiala kao i kućište, te je i ona u mraku luminescentna. Pomenuta kolekcija je kreirana za klijanteliu otvorenu za inovacije, damama mladog duha i onima koje žele da privlače pažnju.



    de Grisogono

    This article was originally published in forum thread: de Grisogono - Tondo By Night satovi started by Shmizla View original post