• Vostok Europe sat za Grčku fudbalsku reprezentaciju



    Povodom učešća Grčke fudbalske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u fudbalu u Poljskoj i Ukrajni 2012. godine, kompanija Vostok Europe je predstavila novi model sata, zvanični sat pomenute reprezentacije.

    Vostok Europe Greece football tim sat je kreiran na osnovu veoma uspešnog Vostok Europe modela GAZ-14, sa kućištem promera 45 mm i automatskim Miyota 8215 mehanizmom. Na brojčaniku se nalazi logo Grčke fudbalske federacije i nacionalnog tima. Sa zadnje strane, na poklopcu kućišta, je izgraviran natpis Poljska – Ukrajna 2012, oba loga kao i na brojčaniku, a takođe i numeracija sata iz limitirane serije. Sat dolazi sa plavom kožnom narukvicom koja se veoma lepo uklapa sa detaljima na brojčaniku. Kao što smo napomenuli, ovaj model se izrađuje u ograničenoj seriji od 150 komada, od toga će 40 satova biti poklonjeno treneru Fernano Santos-u i svim igračima tima.



    I ranijih godina su manufaktura Vostok Europe i kompanija Vichos Watches iz Grčke imali dobru saradnju sa Grčkom fudbalskom reprezentacijom, tako da su i ranijih godina kreirani satovi sa istom idejom – fudbal i takmičanje.

    Nedavno smo spominjali i Nemačku fudbalsku reprezentaciju i njihov sat za ovogodišnje Evropsko prvenstvo u fudbalu, tako da sa ovim tekstom imate mogućnost da uporedite satove ili možda situaciju u pomenutim zemljama.



    Vostok Europe
    Vichos Watches
    This article was originally published in forum thread: Vostok Europe sat za Grčku fudbalsku reprezentaciju started by Shmizla View original post