• Nova saradnja u F1 - IWC Schaffhausen i Mercedes AMG Petronas F1 tim


    Početkom maja meseca 2012. godine je uspostavljena saradnja između IWC Schaffhausen-a i Mercedes AMG Petronas Formula 1 tima.

    Švajcarski proizvođač satova IWC Schaffhausen postaje zvanični partner Mercedes AMG Petronas Formula 1 tima. Početak saradnje se zvanično očekuje u januaru mesecu 2013. godine, što je dva meseca pre prve trke F1 u 2013. godini, a koja će se voziti u Melbournu u Australiji. Saradnja će trajati tri godine i IWC ima status – Official Engineering Partner-a. Potpisnici nove poslovne saradnje su Georges Kern, IWC Schaffhausen CEO i Nick Fry Mercedes AMG Petronas CEO.



    Možemo napomenuti da su inženjeri Mercedes AMG Petronas-a, tako i IWC dizajneri i časovničari, neumorni u potrazi za novim savršenstvom. IWC u proteklim godinama ima težnju da iskoristi nove materijale u oblasti časovničarsta, a Mercedes tim da na dovitljiv i vešt način kreira nešto miniaturno neophodno za bolje performance u F1. Obe kompanije pridaju veliku važnost inovacijama i vođene su pionirskim duhom koji će podupirati njihov budući zajednički rad. Pomenuti inženjeri, dizajneri i časovničari iz IWC-a i Mercedes tima su tvorci novih ideja, prototipova i novih tehnologija uskoro primenjenih na “svetskoj sceni”.

    IZVOR
    umbra likes this.
    This article was originally published in forum thread: Nova saradnja u F1 - IWC Schaffhausen i Mercedes AMG Petronas F1 tim started by Shmizla View original post