• Breitling povećao garanciju na svoje in-house mehanizme



    Kompanija Breitling je krajem aprila meseca 2012. godine objavila da povećava garanciju na sve svoje in-house mehanizme. Ovj švajcarski proizvođač satova je pre svega još jedan od proizvođača satova koji je u mogućnosti da samostalno kreira mehanizme koje ugrađuje u svoje satove. Njihov cilj je da u pomenutoj proizvodnji razviju i obezbede funkcionalan i pouzdan mehanizam, sa vrhunskim performansama.



    Breitling je 2009. godine širokoj javnosti predstavio svoj prvi in-house hronograf mehanizam Kalibar B01, na osnovu koga je kasnije razvio Kalibar 04 - GMT, kao i Kalibar 05 – Worldtimer.

    Kako bi potvrdili izuzetnu pouzdanost svojih mehanizma, Breitling je odlučio da uvede ekskluzivnu petogodišnju garanciju na sve svoje in-house mehanizme – šta predstavlja polovinu njihovih automatskih hronografa. Ovaj potez je potvrda njihovog visokog nivoa proizvodnje pomenutih mehanizama, a samim tim i pečat poverenja za sve vlasnike Breitling satova.



    Breitling - Katalog satnih mehanizama

    IZVOR
    This article was originally published in forum thread: Breitling povećao garanciju na svoje in-house mehanizme started by Shmizla View original post