• Audemars Piguet – Royal Oak knjiga



    U znak 40. godišnjice Royal Oak modela, Audemars Piguet je predstavio knjigu posvećenu pomenutom satu. Ona se sastoji od 300 strana i obogaćena je mnoštvom ilustracija. Sadrži podatke o istoriji brenda dugoj čak 137 godina i detaljima o pomenutom legendarnom modelu, koji je prvi put promovisan još 1972. godine. Autori su Martin K. Wehrli i Heinz Heimann.



    Knjiga je lansirana na tržište zajedno sa početkom 40. jubilarne turneje Royal Oak satova, odnosno 21. marta 2012. godine u New York-u. Četrdeset posetilaca izložbe u New York-u su bili u prilici da osvoje primerak knjige potpisane od strane Martina Vehrila, direktora Audemers Piguet muzeja. Pomenuti gospodin je na toj poziciji već 20 godina, a ujedno je i koautor ove knjige.



    Tekstovi Royal Oak knjige su prevedeni na sedam jezika i to: engleski, francuski, španski, nemački, italijanski, ruski i pojednostavljeni kineski jezik. Biće dostupna zainteresovanima za kupovinu na svim Royal Oak izložbama širom sveta i u najprestižnijim knjižarama u gradovima u kojima su planirane izložbe (New York, Milano, Pariz, Singapur i Dubai).



    Naslov knjige: Roual Oak
    Autori: Martin K. Wehrli, Heinz Heimann
    Podaci: 300 strana, 233 ilustracija
    Preporučena cena: 100 USD



    IZVOR
    Serb likes this.
    This article was originally published in forum thread: Audemars Piguet – Royal Oak knjiga started by Shmizla View original post