• DOETTLING COLOSIMO luksuzni sef za satove



    Kada odabrete prave komade časovnika za vas, logično je da razmišljate o mestu gde ćete ih smestiti i na koji način ćete ih čuvati. Ukoliko su vam vaši ljubimci toliko bitni i vredni da želite da ih zaštitite po svaku cenu predlažemo vam rešenje. Reč je o Doettling Colosimo luksuznim ručno izrađenim sefovima za satove.



    Sef veoma retro i mačo izgleda, sa težinom svega 13 kg predstavlja najmanji sef na svetu. Sa izuzetno atratktivnim dizajnom dolazi u dve izvedbe. Jedna je tapacirana kožom sa udubljenjima po površini, dok se druga ističe bodljama i crvenim postoljem ,što svakako predstavlja agresivnije rešenje. U svakom od pomenutih sefova se nalaze po tri navijača nemačke proizvodnje namenjeni automatskim satovima, sa mogućnošću punjenja sva tri sata odjednom. Čuvari dragocenih satova se izrađuju u ograničenoj seriji po dvadeset komada za svaku varijantu.



    Doerrling, proizvođač finih i luksuznih sefova još od 1919. godine, prodaje gore opisane “čuvara” satova po ceni od 22.100,00 USD.



    Doettling
    This article was originally published in forum thread: DOETTLING COLOSIMO luksuzni sef za satove started by Shmizla View original post