• Počela izgradnja nove Officine Panerai zgrade    Deset godina nakon inauguracije svoje proizvodne zgrade u Neuchâtel-u, švajcarski proizvođač satova Officine Panerai objavljuje početak radova na svojoj novoj zgradi. Ona bi trebalo da obuhvati sve poslovne sektore - od razvoja, dizajna, proizvodnje, sklapanja satova i mehanizama, pa sve do rigorozne kontrole kvaliteta satnih delova.

    Nova zgrada će biti smeštena u Pierre-à-Bot-u, iznad Neuchâtel i njeno otvaranje je planirano za kraj 2013. godine.

    Nova zgrada će biti izvanredan način optimizacije proizvodnog procesa. Do sada su se pojedini procesi, od faze razvoja do faze montaže ili kontrole kvaliteta, iako sprovođeni interno, odvijali na različitim lokacijama. Ujedinjenjem različitih faza na jednom mestu će se svakako ostvariti veliki doprinos za celokupno poslovanje kompanije Officine Panerai. Novi poslovni objekat će zauzimati površinu od 10.000 m2 i zapošljavaće oko 290 radnika. To znači da će se njihov broj povećati za 130, na trenutnih 160 radnika koji rade u centru Neuchâtel-a.

    Nova Officine Panerai fabrika će biti izgrađena i poslovaće u skladu sa savremenim ekološkim standardima. Ona će predstavljati vrhunac progresa ovog breda koji je za samo nekoliko poslednjih godina uspeo da se pozicionira kao jedan od najznačajnijih proizvođača satova na svetu.
    This article was originally published in forum thread: Počela izgradnja nove Officine Panerai zgrade started by Shmizla View original post