• Otvorena nova Galerija satova i nakita Berić



    Na Spensu u Novom Sadu je 06. marta 2012. godine otvoren je još jedan maloprodajni objekat, odnosno nova Galerija satova i nakita Berić. Ovu svečanost je uveličao pripremljeni program i reči dobrodošlice priređeni za veliki broj gostiju.



    Na svečanom otvaranju su predstavljeni ručni satovi Time Force. Španski brend koji je za kratko vreme osvojio i priklonio sebi veliki broj ljubitelja satova i nakita. Zatim noviteti iz kolekcije Swatch, tačnije modeli nove kolekcije New Gent Lacquered. Satovi svetlih boja, lakovanog kaiša i providnog poklopca sata. Satovi tradicionalnog kvaliteta a ujedno i uvek novog dizajna. U radnji možete pronaći i Flik Flak satove za dečake, sa motivima njihovih heroja iz crtanih filmova. Za devojčice možete pronaći raznovrsne modele satova Hello Kitty u nijansama roze i dekorisane cirkonima. Belgijski satovi Ice Watch sa svojim urbanim dizajnom i izradom u raznim varijacijama boja su dobar odabir za svaku sezonu. Satovi popularni ne samo kod mladih, već ih rado nose svi oni koji osluškuju modne trendove. Idealan poklon za dame koji možete pronaći je i Guess nakit.



    Kolica za London je humanitarna akcija kojoj se pridružuje galerija satova i nakita Berić. Kako bi pomogli sportskom klubu osoba sa invaliditetom Spin koji je dosada ređao uspehe i medalje na sportskim dešavanjima. Članovi ovog kluba su osobe sa invaliditetom koje se bave stonim tenisom. Ugovor o donaciji je potpisan i biće poklonjeni Ice Watch ručni satovi koji su u bojama naše zastave i sa grbom Srbije.



    Galerija satova i nakita Berić
    JP SPC Vojvodina - Spens, Sutjeska br.2, prizemlje, lok. 101, N.Sad
    Tel: + 381 21 4882319,
    Mob: + 381 69 1169102
    Radno vreme: ponedeljak - petak od 08:00h do 20:30h, subota od 08:00h do 17:00h

    Tekst pripremljen u saradnji sa Galerijom satova i nakita Berić
    This article was originally published in forum thread: Otvorena nova Galerija satova i nakita Berić started by Shmizla View original post