• Prva kolekcija Swarovski satova za muškarce



    Nakon predstavljanja svoje prve kolekcije nakita i aksesoara za muškarce u 2010. godini, Swarovski čini sledeći korak u istom smeru. Na predstojećem Baselworldu će biti prikazana nova liniju satova namenjena muškarcima. Kolekcija satova je nazvana Piazza Grande. Inspirisana je predstavljenom kolekcijom 2009. godine – Piazza. Swarovski kreativnost, savršenstvo izrade i inovativnost su izuzetno dobro ukombinovani sa švajcarskim iskustvom u proizvodnji satova, što je evidentno u pomenutoj kolekciji. Satovi su namenjeni onima koji tragaju za modernom elegancijom, za satovima jednostavnih i čistih linija.



    Sat "Piazza Grande" Quartz Rose Gold se karakteriše okruglim kućištem sa pozlatom od ružičastog zlata i prečnikom od 42 mm. Na brojčaniku se nalazi Swarovski logo, izrađen od ružičastog zlata, ručno apliciran. Markeri za časove su kreirani od nekoliko kristala, osim na poziciji 6 i 12 sati. Prikaz datuma se nalazi na 6 sati, dok se na 12 sati nalazi Swarovski znak. U kućištu sata se krije kvarcni mehanizam, staklo je premazano antirefleksnim slojem, krunica je izrađena od keramike i dekorisana ružičastim zlatom. Na poklopcu je označen Swarovski logo – labud.
    Proizvođač navodi vodootpornost sata do 50 m. "Piazza Grande" Quartz Rose Gold sat dodatno krasi crna kožna narukvica sa kroko teksturom i pozlaćenom kopčom ružičastim zlatom.



    Za dodatne informacije posetite zvaničnu web adresu proizvođača: Swarovski
    This article was originally published in forum thread: Prva kolekcija Swarovski satova za muškarce started by Shmizla View original post