• Swatch Love kolekcija 2012 - Specijalni set

    U pravo vreme, pred Dan zaljubljenih u 2012. godini čuveni švajcarski proizvošač satova Swatch je predstavio novi set satova kolekcije Love. Satovi su izrađeni u dve boje ljubavi, roze i crvenoj, i namenjeni su onima koji vole i koji žele da budu voljeni.



    Jedan od modela nazvan My Heart je izrađen u izuzetno upadljivoj rubin crvenoj boji i nosi referentni broj GZ264. Brojčanik ovog modela je dekorisan slikom ruže na kojoj se nalazi mala bela figura. Kazaljke su u tonu sa figuricom, bele boje, dok je sekundara crvena. Narukvica sata je izrađena od crvenog silikona širine 17 mm, sa metalnom kopčom. Na narukvici je crnim slovima ispisano ONLY YOU!



    Drugi sat iz pomenutog seta je Lovely Mine i nosi referentni broj GZ265. Izrađen je u karakterističnoj roze boji, sa roze narukvicom i brojčanikom. Na ciferu je naslikan lik obučen u simpatičan zečiji kostim velikih ušiju. Kazaljke su bele, a sekundara u tonu sa ostatkom sata, roze boje. Na narukvici se nalazi natpis I LOVE YOU!



    Prečnik oba modela sata je 33 mm i imaju vodootpornost do 30 m. Pomenutih satova je izrađeno svega 777. Satovi nove Love kolekcije se mogu kupiti u specijalnom setu koga čine dva sata, ali isto tako se mogu kupiti i zasebno.

    Stoga ukoliko ste mladi a zaljubljeni, evo jednog pogodnog rešenja za poklon za čuveni 14. februar.

    This article was originally published in forum thread: Swatch Love kolekcija 2012 - Specijalni set started by Shmizla View original post