• WELDER satovi u Srbiji

    Zahvaljujući generalnom distributeru Axis doo srpsko tržište je odnedavno bogatije za još jedan brend satova - WELDER. Zvanično su predstavljeni našem tržištu 4. novembra u opuštenoj atmosferi cafea Supermarket u Beogradu. Promociju su uveličali Italo Fontane i Mounir Moufarrigea. Poslovno ujedinjena u brend satova Welder, iza ova dva imena stoji višegodišnje bogato iskustvo koje ih je kotiralo visoko na dizajnerskim i modnim lestvicama.



    Od porodične firme proistekle iz male časovničarske radnje, Italo Fontana stvorio je višemilionski vrednu kompaniju dizajnirajući nadaleko čuvene U-boat satove koji su u vreme svog nastanka predstavljali revoluciju u svetu dizajna.

    Ništa manjim vizionarom pokazao se i gospodin Mounir Moufarrige a na čelu kompanija Chloe, Montblanc i Ungaro koje su pod njegovim vođstvom dobile novi zamah i poslovni pravac. U svoju radnu biografiju ubeležio je sa podjednakim uspehom i kompaniju Goyard i Dupont. Godine 2005. udružio je snage sa Fontanom na razvoju najpre U-boat a zatim i Welder koncepta satova pozicionirajući ih vrlo brzo među vodeće na svetskom tržištu.

    Welder satovi su pravo malo dizajnersko čudo kako i kaže slogan ovog brenda „Since 2075“ spoj su sadašnjosti i budućnosti. Izgledaju kao da su pristigli iz godina kada putovanja kroz vreme i prostor možda neće biti samo plod mašte. Welder satovi su velikog prečnika (od 48 do 54 mm), poseduju japanski mehanizam, a rezultat su inovativnih produkcijskih tehnika i neosporivo zadivljujućih dizajnerskih rešenja iza kojih stoji slavni distributer Italo Fontana. Kako sam dizajner ističe, za razliku od većine proizvođača satova koji teže da prošlost projektuju na sadašnjost, Welder teži potpuno suprotnom okrenuvši se ka budućnosti. Igra brojčanika na ovim satovima je, kako kaže Fontana, samo podsetnik na sve nivoe prostora i vremena koji se prostiru između sadašnjosti i godine 2075. Na Welder satovima krunica za navijanje se nalazi na levoj strani što omogućava dodatnu udobnost prilikom nošenja, ali i doprinosi još većoj autentičnosti ovog brenda.

    Zvanični WELDER web sajt je www.welder.it, takođe možete posetiti stranicu www.weldercafe.com ukoliko želite da saznate nešto više o Welder satovima, modelima i serijama, a takođe skinuti kataloge i fotografije visoke rezolucije.
    This article was originally published in forum thread: WELDER satovi u Srbiji started by Vladan_Stevanovic View original post