• PERRELET Double-Rotor Titanium sat

    Model Double Rotor, proizvođača Perrelet ima ugrađen čuveni, ekskluzivni Perrelet P-181 mehanizam. Ovaj mehanizam se pokreće uz pomoć duplog rotora, u potpuno jedinstvenom dizajnu, koji otkriva funkciju automatskog navijanja kroz centar sata. Uprkos izuzetnoj kompleksnosti ovog mehanizma, za čiji razvoj je bilo potrebno više od pet godina, jednostavnost displeja (kazaljke za časove, minute i sekunde, kao i datum) ističu kvalitet i individualnost ovog jedinstvenog modela. Double-Rotor predstavlja pravi pečat brenda Perrelet.

    Istorija Double Rotor mehanizma počinje 1995 godine, kada su u čast Abrahama Louisa Perreleta, pronalazača automatskog sata i osnivača Perrelet brenda, inženjeri i časovničari razvili jedan od pionirskh modela Švajcarske istorije časovničarstva, Perrelet Double Rotor mehanizam. Godine 1999. a onda potom i naredne godine, se pojavio prvi skeleton sat sa duplim rotorom i prvi hronograf sat sa duplim rotorom.

    Osnovne karakteristike:

    Mehanizam: Mehanički automatski, Perrelet P-181
    Funkcije: Prikazuje sate, minute, sekunde, datum i centralni dupli rotor
    Kućište: Titanijum, prečnik 43,5 mm
    Staklo: Prirodni safirni kristal, sa šest slojeva antirefleksog premaza sa obe strane
    Vodootpornost: 100 m
    Brojčanik: Troslojni sa ugljeničnim vlaknima, brojevi i oznake za sate su premazani superluminova supstancom sa odličnim iluminirajućim svojstvima, otvor za datum se nalazi na poziciji “6 sati”
    Narukvica i kopča: Prirodna crna koža sa titanijumskom kopčom
    Dodatne verzije: Double Rotor klasične kolekcije od ružičastog zlata i čelika
    Garancija: 2 godine