• Breitling Superocean Heritage sat



    Breitling je predstavio novi Superocean Heritage sat sa hronografom.

    Krajem 50-ih godina prošlog veka Breitling je lansirao novi model pod nazivom Superocean, profesionalni ronilački sat koji je postao popularan ne samo među profesionalnim roniocima već i među ljudima koji nemaju takvih sklonosti. Nova Superocean "Heritage" linija oslikava i duh i estetiku, a posebno u verziji sa hronografom.


    U kućištu nalik onom od pre 50 godina se nalazi brojčanik koj nosi poznati Breitling-ov potpis iznad kojeg se nalazi stilizovano slovo B izrađeno od 18-karatnog zlata. Model poseduje još jedan neobičan detalj: sati su označeni kazaljkom sa trouglastim luminescentnim vrhom koja omogućava odličnu čitljivost čak i u potpunom mraku na velikim dubinama. Izbor narukvica je podjednako ekskluzivan - počevši od Ocean Classic čelične narukvice koja satu daje zaista neobičan izgled, u ponudi je i sportska Ocean Racer gumena narukvica koja dolazi u tri boje koje odgovaraju bojama brojčanika: crna, plava i bronzana. Originalni dizajn Superocean Heritage Chronographe sata prate i izuzetan kvalitet i odlične performanse.


    Unutar njegovog impozantnog čeličnog kućišta, prečnika 46mm, vodootpornog do dubine od 200 meters (660 stopa/ 20 bara), nalazi se Breitling Caliber 13, robustni visoko precizni mehanizam sertifikovan od strane COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres) švajcarske organizacije za kontrolu mernih uređaja.

    milan zmaj likes this.