• TAG Heuer SLR sat



    U 2004 godini Tag Heuer je predstavio prvi SLR sat ekskluzivno napravljen za vlasnike Mercedes-Benz SLR McLaren automobila. Sada je Tag Heuer predstavio novi model SLR sata za Mercedes-Benz.

    Novi model TAG Heuer SLR sata iz 2007 godine je napravljen u ograničenoj seriji od 3,500 komada. Nova verzija ovoga sata je preuzela neke od najzanimljivijih elemenata dizajna poslednje verzije SLR "mašine snova", poznatog SLR 722 modela kojeg pokreće motor od 650 konjskih snaga i koji dostiže brzinu do 337 km/h: neki od preuzetih elemenata kao što su prednji crni spojler od ugljeničnih vlakana i paladijum-sivi okvir felni, su inspirisali izradu crnog titanijum-karbid obruča sa tohometrom, dok su crvena SLR slova i crvene kočione čeljusti naglašene crvenim kazaljkama na ovom satu.


    Kao i kod modela SLR 722, novi TAG Heuer SLR odiše snagom i pedigreom više neko ikada pre.
    Interni rotirajući obruč je bidirekcioni, pokretan od strane druge krunice na poziciji 9 koja omogućava vozaču merenje proteklog ili preostalog vremena trke. Eksterni fiksni obruč izrađen u crnoj boji od fino brušenog titanijum-karbida poseduje ugraviranu tahometarsku skalu za proračun brzine.

    crane likes this.