• TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 Limited Edition sat


    TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 može biti opisan kao sofisticirani, snažni, upadljivo muški i tehnički izvanredno napravljen sat koji izgleda kao da je stvoren za trkačke staze. Sat je izrađen od Titanijuma klase 2 (Ti2), čistog metala (nasuprot manje kvalitetnim legurama) kojeg odlikuje izuzetno visoki stepen čvrstoće i bio-kompatibilnost.

    Uz ovaj sat dolazi mat crni kaiš od krokodilske kože koji je presvučen čuvenim 'soft touch' premazom izuzetnom prijatnim na dodir. Titanijumsko kućište je izuzetno otporno zahvaljujući obradi crnim titanijum-karbidom. Crvena boja je naglašena na crvenoj sekundari, krunici i crvenom šavu na kožnom kaišu.

    U srcu TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 sata kuca COSC-sertifikovani mehanizam sa hronografom u koji je ugrađen renomirani Rotacioni Sistem, inače obeležje Grand Carrera kolekcije. Revolucionarni način prikaza vremena je prvenstveno namenjen intuitivnom očitavanju proteklog vremena. Crveni pokazivači ostaju fiksni dok se prikaz vremena na brojčaniku ispod rotira - sekunde se prikazuju na poziciji 3, a a brojač minuta hronografa na poziciji 9.

    Neki od prelepih detalja koje će znati da cene pravi zaljubljenici u satove su:
    • motiv Ženevskih šara
    • polirane kose ivice Rotacionog Sistema
    • duplo safirno podnožje koje otkriva 'turbinu'
    • Ekskluzivnost, pošto je TAG Heuer Grand Carrera Calibre 17 RS2 chronograph napravljen u ograničenoj seriji od 1000 komada