• Edox Xtreme Pilot III sat



    Edox je na Baselu prikazao limitiranu seriju Xtreme Pilot III modela koja će se, kada se pojavi u junu mesecu na tržištu, prodavati po ceni od gotovo 1900€. Xtreme pilot III će se proizvesti u seriji od samo 1000 komada i dolaziće u posebno dizajniranoj kutiji koja će, pretpostavljam, biti urađena u WRC stilu obzirom da je Edox jedan od glavnih partnera ovog takmičenja u automobilizmu.

    Kućište prečnika od 45mm ima vodootpornost od 100 metara i prema specifikaciji, izrađeno je od titanijuma a na samom satu posebno se ističu veliki hrono tasteri koji se ovaj put nalaze na levoj strani kućišta što je postignuto rotiranjem mehanizma za 180 stepeni. Unutar kućišta nalazi se Edox 103 kvarcni mehanizam koji je u suštini Ronda 5021.D. Izuzetno pregledan brojčanik preko kojeg je postavljeno safirno staklo sa AR premazom ima tahimetarsku skalu, hrono podbrojčanike i prozor za prikaz datuma a izrađen je od karbona.

    Edox Xtreme Pilot III LE će se isporučivati sa crnom gumenom narukvicom sa odgovarajućom kopčom na kojoj je ugraviran Edox logo a da li sat opravdava svoju cenu prosudite sami.
    This article was originally published in forum thread: Baselworld 2011 started by milan zmaj View original post