• Artego Sea King


    Novi model ronilačkog sata proizvođača Artego je tržištu ponuđen u nekoliko prilično živahnih boja brojčanika. Artego Seaking je sat koji se odlikuje izuzetno visokom vodootpornošću koja iznosi čak 2000 metara. Kućište je izrađeno od nerđajućeg hirurškog čelika, ima prečnik od 44mm a debljina kućišta iznosi 17.5mm. Korona je jednosmerno rotirajuća, ima akciju od 120 klikova dok su markeri na koroni premazani sa BGW9 supstancom za iluminaciju. Treba još spomenuti da je staklo safirno, konveksno sa anti-refleksnim premazom a krunica i poklopac kućišta su ušrafljujući. Mehanizam je proverena ETA 2824-2 sa rezervom snage od 40 sati i funkcijom prikaza sati, minuta, sekundi i datuma.



    Artego trenutno nudi popust na ovaj model pa ga tako, ukoliko vam se dopada, možete kupiti za samo $690 sa uključenim troškovima slanja. Više informacija o ovom modelu možete pronaći na Artego zvaničnom sajtu.
    This article was originally published in forum thread: Zanimljivi linkovi i novosti iz sveta časovničarstva started by watchmag01 View original post