• Kadloo Ocean Deux Mille    Kadloo je nemačka kompanija koja je osnovana 2006. godine u Hamburgu i koja u svojoj ponudi ima solidan broj satova. Na žalost, dizajn satova je inspirisan uglavnom popularnim modelima velikih proizvođača kao što su Omega i Rolex te se slobodno može reći da ovaj proizvođač na tržištu satova ne nudi ništa novo i inspirativno.
    Takav slučaj i sa njihovim novim modelom, Kadloo Ocean Deux Mille.    Kućište sata je izrađeno od 316L čelika, ima prečnik od 45mm dok mu debljina iznosi 17mm. Osim što prati trenutnu modu velikih satova, Ocean Deux Mille hvata korak sa mnogim proizvođačima po pitanju dubina do kojih se može ići sa ovim satom, pa tako ima HEV i deklarisanu vodootpornost od 2000 metara. Markeri za sate i kazaljke imaju SuperLumiNova premaz, staklo je safirno a unutar kućišta se nalazi švajcarski automatski mehanizam, ETA 2824-2. Korona je jednosmerno rotirajuća a sat ima ukupnu težinu od 165 grama.
    This article was originally published in forum thread: Zanimljivi linkovi i novosti iz sveta časovničarstva started by watchmag01 View original post