• OMEGA Speedmaster Ladies 38mm

    Ima li boljeg načina da započnemo ovu temu od predstavljanja jedne Omege, i to Omege namenjene lepšoj polovini?!
    Na ovogodišnjem BaselWorld-u, ovaj proizvođač će predstaviti novi Speedmaster Ladies sat. U odnosu na stariji model kod kojeg je prečnik kućišta iznosio 35.5mm, novi Speedmaster Ladies 38 kao što mu i ime nagoveštava ima kućište prečnika od 38mm.



    Samo kućište je urađeno u kombinaciji nerđajućeg čelika i 18 karatnog rozog zlata, dok je korona ukrašena sa 54 dijamanta. Kruna kao i dugmad hronografa su takođe izrađena od 18 karatnog rozog zlata, dok se na samoj kruni nalazi ugraviran prepoznatljiv logo ovog proizvođača. Brojčanik je tamno braon boje dok je staklo safirno sa anti-refleksnim slojem.



    Sat pokreće Omegin automatski mehanizam koji je COSC sertifikovan, kalibar 3304. Mehanizam ima rezervu snage od 44 sata kada je potpuno navijen. Na poziciji od 3h nalazi se pod-brojčanik sa 30-minutnim brojačem, na poziciji od 9h pod-brojčanik sa malom sekundarom dok je centralna kao i uvek rezervisana za funkciju hronografa. Prikaz datuma je smešten na poziciji 6h, gde se nalazi u sklopu trećeg 12h pod-brojčanika. Sam sat dolazi sa odgovarajućom narukvica izrađenom od kože aligatora. Cena za sada nije poznata.

    This article was originally published in forum thread: BaselWorld 2010 started by dragon View original post