• Glashütte Original - Senator Sixties Panorama Date

    Dovoljan je samo jedan pogled da bi se prepoznale šezdesete. Izgled i osećaj ovog neverovatnog perioda i dalje živi kroz filmove, muziku, arhitekturu i dizajn kojem se i dan danas divimo. Nemački dizajn iz 1960. odražava jednu eru i stoji izdvojen u nekom svom svetu, otmen na retro-moderan način, elegantan i nezavistan. Autentičan doprinos duhu tog vremena, Glashütte Original’s Senator Sixties Panorama Date obeležava najuzudljiviju i najintrigantniju dekadu 20. veka.



    Senator Sixties Panorama Date kombinuje neuporedivu premoć tradicionalne industrije mehaničkih satova sa izuzetno izazovnim dizajnom "starih šezdesetih". Uočljiv i otmen, osobeni detalji i oblik brojčanika bude karakterističan izgled iz perioda šezdesetih. Senator Sixties Panorama Date će biti ponuđen sa brojčanikom u saten, galvanizovano crnoj ili srebrnoj izvedbi. Model sa saten-srebrnom završnom obradom ima crne arapske brojeve, kazaljke od rozog zlata, oznake za sate u obliku dijamanta i datum u crnoj boji na beloj pozadini.



    Ispupčen, galvanizovan crni brojčanik obezbeđuje uočljivo mesto za panorama prikaz datuma i poseduje izvanredno stilizovane arapske brojeve izrađene u srebru na 3,6,9 i 12 poziciji, koji su diskretno dopunjeni crnim minutnim prstenom. Blago streljajući, kazaljke izrađene od belog zlata i oznake za sate na brojčaniku urađene u obliku dijamanta obogaćuju jednostavnu eleganciju ovog dizajna. Polirano čelično kućište i fino obrađena crna narukvica od kože aligatora upotpunjuju ovaj odličan starinski dizajn 20. veka.



    Pozadina kućišta sata, izrađena sa safirnim staklom, prvi put viđena na Senator Sixties modelima je osobina koja prati i Senator Sixties Panorama Date, čime pruža pogled na prelep automatski mehanizam kalibar 39-47 i njegov zamajac koji je izrađen od 21 karatnog zlata.



    Izvor: http://www.trustedwatch.com/news/wat...-Panorama-Date
    This article was originally published in forum thread: Glashütte Original - Senator Sixties Panorama Date started by dragon View original post