• Scurfa - Diver One Silicon satovi  Mikro proizvođač satova kompanija Scurfa Watches koja je osnovana 2014. godine, tržištu je ponudila sat pod nazivom Diver One Silicon. Iz naziva se može zaključiti da je u pitanju ronilački sat.  Sat je izrađen od 316L nerđajućeg čelika, dimenzije kućišta su 42mm x 51mm x 13,5 mm (šxdxv).Sat pokreće kvarcni mehanizam Ronda Power Tech 515. Staklo je safirno sa antirefleksnim premazom. Krunica je ušrafljujuća, nazubljena i potpisana. Rotirajući prsten ima 120 klikova, jednosmeran je i ima keramički umetak. Petnaestominutna skala i svi minutni markeri rotirajućeg prstena kao i kazaljke premazani su svetlećim premazom. Kaiš je silikonski (na interenetu se može pronaći podatak da sakuplja prašinu) širine 22 mm sa nepotpisanom kopčom.Vodootpornost sata iznosi 300 metara.

  Sat dolazi u zaštitnoj cilindričnoj kutiji.  Cena sata je 124 funte plus 9 funti za troškove slanja. Trenutno je sat rasprodat.

  izvor

  This article was originally published in forum thread: Scurfa-Diver One Silicon started by skydrummer View original post