• Frederique Constant Horological Smartwatch

    Nove tehnologije i horologija, spoj koji nam u svet satova donosi još jedan zanimljiv časovnik. Frederique Constant je predstavio novi model sata - Horological Smartwatch, koji svakako predstavlja odgovor na mnoštvo pametnih satova koji se u poslednje vreme pojavljuju na tržištu. Novi model predstavlja odličan spoj tradicionalnog švajcarskog časovničarstva i moderne tehnologije koja nam je u poslednje vreme postala dostupna.



    Horological Smartwatch je ručno izrađen od finih materijala u obliku časovnika koji nam je od ranije veoma poznat. Kućište je izrađeno od nerđajućeg čelika sa dodatnim premazom u boji ružičastog zlata. Njegova nova karakteristika je to što ga pokreće MotionX tehnološka platforma. Aplikacija MotionX-365 (smartphone app) ima mogućnost prikupljanja informacija o dnevnom ritmu korisnika (fizičke aktivnosti, spavanje) koje zatim može da isporuči u obliku sinopsisa, a sve to uz pomoć povezivanja sa pametnim telefonom. Ona je dostpna i za iOS i Android korisnike.



    Kao što smo i napomenuli, Frederique Constantov pametni sat je zadržao klasični okrugli oblik kućišta i analogni brojčanik. Kao posebno atraktivna stavka kod ovog modela se ističe vek trajanja njegove baterije. Ona može trajati čak i do dve godine, čime je izbegnut problem svakodnevnog punjenja koji se javlja kod drugim modela pametnih satova. Frederique Constant Horological Smartwatch se isporučuje na braon kožnom kaišu.



    Frederique Constant
    This article was originally published in forum thread: Frederique Constant Horological Smartwatch started by Shmizla View original post