• Breitling Superocean II 36 satovi

    Kako se približava lepo i uživanje u vodi svi počinjemo da razmišljamo o satovima koji bi bili adekvatni za te prilike. Ovog puta vam predstavljamo jedan ronilački modela sata koji ima promer kućišta od 36mm. Radi se o novom Breitling Superocean II modelu.



    Bela boja je uvek atraktivna za leto i dane kada nas Sunce obasjava, boja koja uvek prati pozitvno raspoloženje i tople dane. U pomenutoj boji je kompletan Breitlingov novitet, obojen u belo od brojčanika, preko satnih markera do narukvice.

    Vodootpornost ovog ronilačkog sata iznosi 200m i on poseduje jednosmerno rotirajući prsten. Kućište od čelika ima prečnik 36mm, a na njemu krunica i poklopac imaju mogućnost ušrafljivanja. Safirno staklo sa advostrukim antireflaksnim premazom daje utisak da ono nije ni ugrađeno na satu. Vizuelna varka koja omogućava izvanrednu čitljivost.



    Na kompletno belom brojčaniku se samo izdvaja detalj na kazaljki za prikaz sekundi. Crveni vrh koji odudara od belog cifera, belih markera za sate i belih kazaljki. Prikaz datuma se nalazi na poziciji “3h”.

    U Breitling Superocean II 36 satovima je ugrađen automatcki mehanizam, Breitling 17. Kalibar poseduje autonomiju rada od minimum 40h. Časovnici se isporučuju na kožnom kaišu, zatim Diver Pro, Ocean Racer ili Profesional III naukvicama.

    Nove Breitling satove bi prevashodno mogle nositi dame, mada je model unisex. Stoga, ne bi bilo loše videti nekog mladog momka koji ga sa uživanjem nosi.

    Breitling
    This article was originally published in forum thread: Breitling Superocean II 36 satovi started by Shmizla View original post