• Tudor North Flag satovi

    Na ovogodišnjem sajmu u Baselu je kompanija Tudor obeležila jedan od svojih najvećih koraka u poslovanju. Naime, Tudor North Flag satovi su opremljeni prvim in-house mehanizmom koji nam dolazi iz ove manufakture.



    U North Flagu modelima nalazi se, MT5621, Tudorov novi in-house mehanizam sa COSC certifikatom. MT5621 sličnih je specifikacija kao MT5612, te ima dodatnu funkciju pokazivača rezerve snage. Njegova autonomija rada je 70h i rani na frekvenciji od 28,800 v/h.


    Kućište promera 40 mm izrađeno je od nerđajućeg čelika, ima dvostruki obruč, čelični i keramički, a njegova vodootpornost je do 100 metara. Na prednjoj i zadnjoj strani sata nalazi se safirno staklo. Pomenuti providni poklopac kućišta je još jedna novina kod ovog proizvođača, a koja nam dolazi sa novim modelima.



    Na matiranom crnom brojčaniku se ističu bele kazaljke sati i minuta, zatim bele brojke i oznake sati, te žuta kazaljka za sekunde i žute oznake 5-minutnih intervala. Prozor datuma nalazi se na 3 sata, a pokazivač rezerve snage, u obliku diska s oslikanom belom kazaljkom je na 9 sati.



    Sat je dostupan na čeličnoj narukvici ili crnom platnenom kaišu prošivenom žutim koncem te podstavljenim žutom kožom.



    Tudor
    Dopuna teksta by Shmizla
    This article was originally published in forum thread: Tudor North Flag started by tihomirov View original post