• "Get Everybody Moving" – novi TAG Heuer ambasador

    Mlada i talentovana dama, poznata kao G.E.M. ili "Get Everybody Moving" je novi brend ambasador TAG Heuer satova. Ova devojka je izuzetno popularna na Azijskom tržištu, a njena popularnost doseže među profesije pevačice, glumice, kompozitorke, plesačice. Mlada umetnica G.E.M. poseduje ogromnu “armiju” fanova sa kojima bez štednje deli svaki svoj napredak.    Jean-Claude Biver, predsednik divizije za satove u LVMH Groupi i CEO TAG Heuer-a, navodi da je izuzetno ponosan što je ova 24-godišnja dama postala deo gupe njihovih ambasadora. Zajedno sa ostalim upešnih ljudim koji su “nesalomivi” se nastavlja kampanja #DontCrackUnderPressure. G.E.M. će povezati brend TAG Heuer sa novim mladim generacijama na teritoriji Kine i ostalog dela Azije.


    Gloria Tang Tsz-kei (G.E.M. - "Get Everybody Moving") je rođena 16. avgusta 1991. godine. Muzičarka – najpoznatija kao pevačica i tekstopisac iz Hong Konga. Godine 2008. je sebi sama dodelila neobičan nadimak G.E.M. čime je dodatno dala akcenat na svoj radi i stvaralaštvo. Njeni albumi su za kratak period uspeli da dostignu veliki tiraž, a 2012. je dobila nagradu za IFPI Hong Kong Top Selling ženskog autora. Njena publika nije samo locirana u Kini i Aziji, već je veliki broj fanova prati i iz Amerike, Kanade i Australije.

    TAG Heuer
    This article was originally published in forum thread: "Get Everybody Moving" – novi TAG Heuer ambasador started by Shmizla View original post