• Montblanc Heritage Chronometrie Dual Time satovi

    Kompanija Montblanc iz uspešne poslovne 2014. godine ulazi u novu 2015. Montblanc Heritage Chronometrie Dual Time satovi će učestovati u kreiranju ovogodišnjeg uspeha pomenute časovničarske manufakture. Novi model poseduje komplikaciju prikaza druge vremenske zone.



    Dimenzije fino poliranog kućišta ovog Dual Time časovnika su 41mm x 9.9mm. Materijal od koga je izrađen je nerđajući čelik, a njegov oblik je okrugao. Ovaj moderno-klasični model će svakako na jednostavan način pronaći put ispod rukava vaše košulje i poslovnog odela.

    Detalji na najnovijem Montblanc modelu su obojeni u plavo. Na poziciji “12h” se nalazi 24-časovni prikaz vremena “kod kuće”, dok se ovo vreme prikazuje i putem centralne kazaljke obojene u plavo. Lokalno vreme je prikazano pomoću rodiniranih takođe centralno postavljenih kazaljki. Mala sekundara je pronašla svoje mesto na poziciji “6h”, dok je prikaz datuma smešten na “3h”.



    Montblanc Heritage Chronometrie Dual Time satove pokreće MB 29.19 kalibar, baziran na mehanizmu Selita SW300. Ovaj automatski mehanizam ima autonomiju rada od 42h, dok je njegova frekvencija 28,800 v/h.

    Ovaj časovnik koji je namenjen svim putnicima širom sveta ima vodootpornost od 30m, a isporučuje se na elegantnom kožnom kaišu. Preporučena maloprodajna cena za ovaj model iznosi:
    - varijanta sa kućištem od nerđajućeg čelika i kožnim kaišem 4.600,oo USD
    - varijanata sa kućištem od neršajućeg čelika i metalnom narukvicom 4.900,oo USD
    - varijanata sa kućištem od žutog zlata 6.400,oo USD

    Montblanc
    This article was originally published in forum thread: Montblanc Heritage Chronometrie Dual Time satovi started by Shmizla View original post