• Novi “pametnjaković” u svetu satova

    Kompanije TAG Heuer, Google i Intel su najavile novi pametni časovnik koji će se u narednom periodu pojaviti u velikom svetu satova. Na Baselworld sajmu je ove godine prezentovana novost koja se odnosi na nove tehnologije i pametne satove.



    Prema navodima zvaničnika, časovničarska kompanija TAG Heuer i tehnološke komanije Google i Intel će udružiti snage u cilju kreiranja novog pametnog sata koji će predstavljati simbol luksuza, inovativnosti i kreativnosti.

    Ovo nije prvi korak TAG-a u svet tehnologije i povezivanja svog brenda sa kompanijama iz drugih industrijskih oblasti. Poznato je da je 2008. godine predstavljen TAG Heuer mobilni telefon pod nazivom Meridiist. Godine 2013. je kreiran specijalan model elektronskog sata namenjen jedriličarima. Poseduje specifične funkcionalnosti pogodne pri jedrenju.


    Tržište pametnih satova iz godine u godinu raste. Sve veći broj časovničarskih firmi pokreće izradu pametnih satova ili ih je već uveliko predstavila. TAG će očigledno biti jedan od njih, a videćemo kakve će performance imati novi model i da li će imati dizajn klasičnog časovnika.

    https://youtu.be/dN94CS8yTog

    TAG Heuer
    This article was originally published in forum thread: Novi “pametnjaković” u svetu satova started by Shmizla View original post