• ROLEX Oyster Perpetual 39mm satovi

    Ove godine je Rolex dopunio svoju kolekciju Oyster Perpetual časovnika. Novi modeli Rolexa su dobili veliku pažnju ljubitelja satova s obzirom da su dostupni po veoma “pristupačnoj” ceni. Reč je o novim muškim modelima ref. broja 114300 koji imaju promer kućišta od 39mm.



    Kućište Rolex noviteta je izrađeno od nerđajućeg 904L čelika sa dodatno ušrafljujućim poklopcem i krunicom. Ispod safirnog stakla se nalazi brojčanik u tamno sivoj boji (dark rhodium), tamno crvenoj (red grape) ili plavoj, koji je brušen u stilu sjaja sunčevih zraka. Kao dodatni detalji na ciferu su kvadratići, koji izgledaju poput produžetaka satnih markera (plavi, zeleni ili crveni). Satovi su svedenog dizajna koji u potpunosti dominira.



    ROLEX Oyster Perpetual 39mm satove pokreće COSC sertifikovani 3132 mehanizam. Ovaj Rolexov automatski kalibar prikazuje sate, minute i sekunde, a njegova rezevra snage iznosi 48h. Reč Perepetual u nazivu sata ne znači da on poseduje večiti kalendar. Časovnici poseduju Parachromoprugu nemirnicu koja mu omogućava da magnetska polja nemaju uticaj na preciznost njegovog rada.



    Vodootpornost satova je 100m, a isporučuju se na Oyster čeličnoj narukvici. Dostupni su po ceni od 5400,oo CHF.



    ROLEX
    This article was originally published in forum thread: ROLEX Oyster Perpetual 39mm satovi started by Shmizla View original post