• Raymond Weil Nabucco Limited Edition satovi

    Švajcarski proizvođač satova, Raymond Weil, je na Baselworldu 2015 predstavio novi model sata na kome je sarađivao sa kompanijom iz oblasti muzike i muzičkih instrumenata. Sat koji je nastao u saradnji sa Gibsonom će biti izrađen u 200 primeraka.



    Novi model ima okruglo kućište od 46mm izrađeno od nerđajućeg čelika i titanijuma, a na njemu je postavljen bezel od keramike sa tahometarskom skalom. Vodootpornost sata je 200m, a na njegovom staklu je nanet antirefleksni premaz za lakše očitavanje vremena pri jakom osvetljenju. Na crnom brojčaniku se nalazi logo proizvođača, ali i Gibson logo na poziciji “12h”. Crveni detalji su najušečatljiviji na celom ciferu, ali ujedno i hronograf podbrojčanici.



    Raymond Weil Nabucco Limited Edition satove pokreće in-house automatski mehanizam RW5010 koji obezbeđuje rezervu snage od 46h. Pomenuti kalibar ima 27 rubuna, a on se kroz providni poklopac može videti sa zadnje strane kućišta. Satovi se isporučiju na kožnom kaišu gumoranom sa donje strane i kopčom izrašenom od istog materijala kao kućište.



    Raymond Weil
    This article was originally published in forum thread: Raymond Weil Nabucco Limited Edition satovi started by Shmizla View original post