• Omega Speedmaster White Side of the Moon



    Priča oko Omegine "xxxxx Side of the Moon" kolekcije je počela 2013. godine predstavljanjem Dark Side of the Moon modela sa crnim keramičkim kućištem. Ona se nastavila 2014. godine predstavljanjem Grey Side of the Moon sata sa sivim keramičkim kućištem, i sada u 2015. godini Omega je predstavila White Side of the Moon model. Pogađate u pitanju je časovnik u kućištu od bele keramike.



    U odnosu na svoje prethodnike jedina promena je zapravo samo kućište, tačnije njegova boja, dok sve drugo je manje više ostalo isto. Tom prilikom mislimo i na njegove dimenzije od 44,25 mm, kao i mehanizam Omega cal.9300.




    Dok su White i Grey modeli imali solidan uspeh na tržištu, ostaje nam da vidimo kako će ovaj beli model biti prihvaćen. Ako uzmemo u obzir da se skroz beli satovi najčešće sreću kod ženskih modela, već sada na raznoraznim blogovima i forumima se može videti da beli model nije baš dočekan aplauzima.



    Izvor
    This article was originally published in forum thread: Omega Speedmaster White Side of the Moon started by RUS View original post