• Breitling Colt Chronograph Automatic 2015 satovi

    Na predstojećem sajmu satova u Bazelu, kompanija Breitling će predstaviti novo izdanje svog čuvenog Colt automatskog hronografa. Ovoga puta su satovi dostupni u nekoliko verzija, odnosno će ljubitelji ovog modela moći da ga biraju u nekoliko boja.



    Sat dolazi u čeličnom kućištu prečnika 44mm, a pokreće ga dobro poznati i pouzdani Valjoux 7750 mehanizam. Deklarisana vodootpornost iznosi 200m, a krunica na satu ima mogućnost ušrafljivanja. Bezel je jednosmerni, sa poliranim i matiranim detaljima, a urađen je u već poznatom Breitling stilu.



    Na ciferu upečatljivu poziciju zauzimaju hronograf podbrojčanici ( na "12, 6 i 9h") dok se prikaz datuma nalazi na "3h".



    Novi model će biti dostupan u tri različite boja brojčanika, kao i u nekoliko varijanti narukvica/kaiša. Mehanizam Breitling Caliber 23 je COSC sertifikovan, kao i svi Breitlingovi automatski hronografi. U njemu se nalazi 25 rubina i ima rezervu snage od 42h.



    Cena, kao i ostali detalji vezani sa sat će biti predstavljeni na ovogodišnjem Baselworldu.



    Izvor
    This article was originally published in forum thread: Breitling Colt Chronograph Automatic 2015 started by RUS View original post