• Blancpain St. Valentine Day 2015 sat

    Blancpain i ove godine obeležava romantični praznik koji iščekujemo za nekoliko dana. Radi se o novom ženskom modelu sata sa upečtljivom ružom na brojčaniku. Ovaj model svakako može biti jedan od lepih poklona damama za Dan zaljubljenih.



    Ženski Blancpain St. Valentine Day 2015 sat je izrađen u veoma limitiranoj seriji od ukupno 14 primeraka. Verujemo da je brojka 14 povezana sa 14. februarom kada se i proslavlja Sv. Valentin.



    Satovi imaju okruglo kućište od 18-kt belog zlata koje je dodatno dekorisano sa 121 dijamantom. Na ciferu se nalazi velika i upečatljiva roze ruža. Prikaz vremena je blago decentralizovan i nalazi se blizu “6h” i ispisa Blancpain. Za prikaz tačnog vremena je zadužen in-house 2653C mehanizam koji ima rezervu snage do 72h. Pomenuti kalibar se može videti sa zadnje strane kućišta, jer funkciju poklopca ima safirno staklo. Kroz njega se može videti i lepo dekorisani rotor sa roze sedefom. Najnoviji Blancpain model ima ref. br. 3650-4944R-58B i njegova vodootpornost je 30m. Sat je isporučuje na belom kožnom kaišu izrađenom od nojeve kože.

    Blancpain
    This article was originally published in forum thread: Blancpain St. Valentine Day 2015 sat started by Shmizla View original post