• Swatch Holiday Twist satovi

  U ovom periodu smo sa mnogih strana okruženi zimskim i prazničnim motivima, stoga vam i mi predstavljamo jedan simpatični modela sata baš u tom stilu. Swatch je i ove godine pred novogodišnje praznike predstavio novi model. Ukoliko vam njihov novitet "ne uhvati oko", moramo priznati da njihova velika ponuda satova raznolikog dizajna nudi mogućnost da odaberete pravi model za sebe. Ali, bilo kako bilo, nekoliko narednih redova posvećujemo časovniku inspirisanom Božićem i Novom Godinom.


  Swatch Holiday Twist satovi su inspirisani predstojećim praznicima i periodu darivanja. Novi model je pre svega muški časovnik s kvarcnim mehanizmom, a uopšte ne bilo iznenađujuće da ga i po koja dama ponese na svojoj ruci. Holiday Twist se izrađuje u ograničenoj seriji od 14.999 primeraka.
  Duh novogodišnjih i božićnih praznika se provlači kroz tematiku Swatch-ovog noviteta. Tu je kaiš sa šljokicama, kao i providno kućište i brojčanik, dok se u donjem delu belog brojčanika nalazi jedan detalj - minijaturna jelka. U stvari, u pitanju je prozorčić u obliku novogodišnje jelke u kome se smenjuju različiti zimski motivi. Tokom njihovog smenjivanja možete zapaziti i Sneška Belića, nezaobilaznog motiva u ovom periodu.

  Swatch Holiday Twist satovi se isporučuju u specijalnom ukrasnom pakovanju sa zlatnom kartonskom jelkicom pri vrhu. Na njoj se kao dodatna dekoracija nalazi i kartonska zlatna jelkica, koja može da se skine i stavi na pravu jelku kao ukras.


   Referentni broj: SUOZ709S
   Naziv: HOLIDAY TWIST
   Model: muški
   Brojčanik: bele boje sa zlatnim šljokicama, sa otvorom u obliku novogodišnje jelke  Kućište: od providne plastike sa šljokicama
   Narukvica: od providnog silikona sa zlatnim i srebrnim šljokicama
   Specijalno pakovanje: u obliku valjka, sa novogodišnjim motivom, na vrhu se nalazi ukras u obliku jelke
   Limitirana serija: 14,999 komada
   Mehanizam: kvarcni
   Dostupnost: od novembra 2014

  Swatch
  This article was originally published in forum thread: Swatch Holiday Twist satovi started by Shmizla View original post